Карантин для кременчуцьких школярів закінчується — в понеділок до школи!

П'ятниця, 21 лютого 2020 12:47

На радість, чи навпаки, але вимушені канікули у кременчуцьких школах, які зумовлені карантином через грип та ГРВІ, закінчуються. З понеділка учні шкіл виходять на заняття.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

За інформацією начальника управління охорони здоров'я виконавчого комітету Кременчуцької міськради, Максима Середи, карантинні заходи були введені вчасно, і на сьогодні вже спостерігається зниження показнику захворюваності на грип та ГРВІ як серед дітей, так і серед дорослого населення. Якщо порівнювати із минулим тижнем, то на 27%. У зв'язку з цим, немає підстав продовжувати карантин, і діти можуть знову приступити до занять у школі.

У свою чергу, заступник директора Департаменту освіти виконавчого окмітету Кременчуцької міськради Валерія Лобода зазначила, що ніяких додаткових віпрацювань для школярів не планується. Це пов'язано з тим, що під час карантину діти отримували домашні завдання дистанційно через Інтернет, тож навчальний процес тривав.

Однак, через те, зо вимушені канікули тривали майже 3 тижні, а саме — з 5 по 21 лютого, замість двох весняних канікул будуть лише одні. Школярі відправляться на відпочинок у квітні — з 13 по 21 квітня.