Міні-ярмарок вакансій від ТДВ “Кременчуцька птахофабрика”    

Четвер, 20 лютого 2020 12:03

Сьогодні, 20 лютого у Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для шукачів роботи від ТДВ “Кременчуцької птахофабрики”.

Менеджер з персоналу ТДВ “Кременчуцької птахофабрики” Тетяна Богодіст розповіла присутнім про наявну вакансію, заробітну плату та обов'язки, які потрібно виконувати.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

За її словами, на даний час наявні вакансії укладальника-пакувальника, заробітна плата — 6000 грн. В обов'язки входить укладання яєць з конвеєрної машини у лотки та їх пакування.

Графік роботи: 4 дні робочі, 2 дні - вихідні.

Працівників доставляють з Кременчука (від зуп. Пивзавод) транспортом підприємства. До того ж, можливе навчання на робочому місці.

Варто зауважити, що дана вакансія зацікавила багатьох присутніх, вони задавали уточнюючі питання щодо роботи і заповнили кадрову анкету, в якій залишили особисті дані для подальшої співбесіди.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

У свою чергу, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кременчуцького МРЦЗ Тетяна Вахніна, розповіла присутнім про переваги, які отримують роботодавці при працевлаштуванні осіб з числа безробітних, зокрема — компенсацію витрат на сплату ЄСВ.

Варто зауважити, що Кременчуцький МРЦЗ регулярно проводить міні-ярмарки вакансій, скайп-конференції, онлайн-співбесіди, на яких збираються шукачі роботи та безробітні, а підприємства презентують їм свої вільні вакансії.

Якщо Вам здалася цікавою наша пропозиція, обов'язково надсилайте своє резюме на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте на номер +38(067)556-48-25
Арсенальний проїзд, 1 м. Кременчук.

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук - https://www.facebook.com/KremenMRCZ/