Сьогодні, 6 лютого 2020 року у приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Четвер, 06 лютого 2020 15:39

Сьогодні, 6 лютого 2020 року у приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

У його рамках представники 81-ї Окремої Аеромобільної бригади, а саме: помічник начальника артилерії бригади, Рубан Ігор Павлович та начальник електростанції, Кубай Валерій Михайлович запросили шукачів роботи на військову службу за контрактом, за наступними вакансіями:

  • лікаря,

  • фельдшера,

  • водія,

  • бухгалтера.

Розповіли присутнім про умови та усі переваги служби за контрактом. Уточнили вимоги до кандидата: стан здоров'я, фізична витривалість та пояснили, на яку заробітну плату можуть розраховувати військовослужбовці.

Міні-ярмарок пройшов успішно, присутні ставили питання військовим, домовлялися про зустріч для подальшої співбесіди і можливого працевлаштування.

Варто зауважити, що Кременчуцький МРЦЗ регулярно проводить міні-ярмарки вакансій, скап-конференції, онлайн-співбесіди, на яких збираються шукачі роботи та безробітні, а підприємство презентує їм свої вільні вакансії.

Якщо Вам здалася цікавою наша пропозиція, обов'язково надсилайте своє резюме на адресу електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте на номер +38(067)556-48-25
Арсенальний проїзд, 1 м. Кременчук.

Підписуйтесь також на нашу сторінку у Фейсбук.