Які риси характеру треба мати, аби сподобатися роботодавцю?

Вівторок, 04 лютого 2020 16:25

Шукаєш роботу своєї мрії і перед тобою стоїть нелегке завдання – сподобатися роботодавцю, щоб серед інших претендентів на роботу обрали саме тебе? Якщо так, тоді намагайся відповідати трьом основним критеріям.

#Команда_ДСЗ ділиться лайфхаками, що допоможуть сподобатися потенційному роботодавцю.

Роботодавець зацікавлений у працівниках з високим рівнем інтелекту. Продуктивність роботи фахівця і обсяг його внеску в спільну справу залежить від рівня IQ. Інтелект впливає на здатність грамотно планувати і організовувати роботу, визначати пріоритети, оперативно вирішувати виробничі проблеми та доводити розпочату справу до кінця.

Аби постійно тримати свій рівень IQ в тонусі, переглядай цікаві та повчальні курси на нашому #ОсвітнійПорталДСЗ ➡️ https://skills.dcz.gov.ua/

Високий професіоналізм – це здатність виконувати свою роботу відповідально, ефективно та в певних часових рамках. І, звичайно, вміти концентруватися на основному завданні і доводити його до логічного кінця. Тож будь професіоналом своєї справи – це дуже цінують роботодавці.

Відповідальність – одна з найважливіших властивостей, необхідних для досягнення успіхів у роботі, а також найголовніших людських якостей. Відповідальний працівник ніколи не підведе свій колектив і свого роботодавця, у нього завжди достатньо рішучості і волі взятися за справу і довести її до потрібного результату.

Сподіваємося, що наші поради були не марними і ти обов’язково знайдеш роботу, яка відповідатиме твоїм очікуванням!