Взаємодія з роботодавцями

Вівторок, 04 лютого 2020 16:18

Робота служби зайнятості базується на тісній взаємодії з роботодавцями ✍️в напрямку підтримки соціальної відповідальності бізнесу та впровадження активних заходів сприяння зайнятості, проведенні інформаційно-роз’яснювальної  кампанії тощо.

За період з 20 до 30 січня 2020 року обласною службою зайнятості надано роботодавцям 2029 індивідуальних консультацій  з питань законодавства про працю та зайнятість, зокрема неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Консультації отримали 1815 роботодавців (720 при безпосередньому відвідуванні), із них 888 з числа таких, що проводять свою діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщення  та організації харчування.
Одночасно проведені 46 семінарів для 300 роботодавців на тему «Легалізація зайнятості – крок назустріч працівникам».

?Для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості, організовані і проведені 36 семінарів на тему «Ризики нелегальної трудової міграції» із залученням 537 осіб та 119 інформаційних семінари із загальних питань зайнятості для 2 тисяч учасників. Змістовна їх частина включає питання легальної трудової зайнятості в Україні.