Ольга Макогон про Освітній Портал ДЦЗ

Понеділок, 03 лютого 2020 16:27

Слово надається директорці ДСЗ - Olga Makogon
Дещо важливе, стосовно #ОсвітнійПорталДСЗ!
Нашому #ОсвітнійПорталДСЗ - один місяць! Дякую кожному унікальному відвідувачу. За цей місяць ми не лише змогли привернути увагу до діяльності перезавантаженої ДСЗ, а й надати кожному бажаючому додатковий інструмент для підвищення власних конкурентних переваг на ринку праці.
Настав час поділитися тим, як створювався Освітній портал та завдяки кому він став реальністю.
Звичайно, спочатку було слово. 8.11.2019 був оприлюднений Указ Президента України №837/2019, за яким до 31.12.2019 Мінекономіки мало створити навчальну онлайн-платформу. Виконання цього завдання було доручено ДСЗ. Фактично, від моменту отримання доручення Yulia Svyrydenko до завершення підготовки Освітнього порталу пройшло півтора місяці! Це ж круто!
Досягнення поставленої мети було б неможливим без наших партнерів, які повірили у ідею, допомогли з виготовленням авторського контенту, технічно реалізували проект у найкоротші строки. Особлива подяка ГО «Синергія», компанії Huawei Ukraine, яка в рамках своєї програми корпоративної соціальної відповідальності переконалася, що державна установа може бути надійним партнером. Мої ідейні друзі Иван Волков Stepan Bilopol Vovchyk Bwb Валентина Мельник Ілля Довженко Lubov Bershadskaia, ви розділили зі мною кожну мить створення порталу. Це стало можливим завдяки вам!
Безмежно пишаюся, що третій Президент України Віктор Ющенко повірив у те, що через спільно з Державна служба зайнятості більше людей долучаться до бджільництва як одного з символів національного експорту України.
Далі буде! Уже готуємо нові курси, які будуть презентовані у лютому!