«Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

Четвер, 04 квітня 2024 14:55
????Бізнесвумен, котрі хочуть задати потужний старт власній справі або ж вдосконалити підприємницьку майстерність, долучайтеся до візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація».
Реєструйтеся до 28 квітня на https://www.vidvazhna.com.ua — розширюйте горизонти для розвитку бізнесу та отримуйте:
???? 4 місяці онлайн-навчання або в офлайн- та віртуальному буткемпах. *Наявність відеопрезентації є обов’язковою умовою при поданні заявки на участь у буткемпах. Цей формат навчання надає можливість позмагатися за фінансування
???? 17 освітніх модулів з продажів та маркетингу, управління персоналом та фінансового планування, експорту та сесії з психологом
???? менторську підтримку під час навчання
???? можливість поборотися за 100 000 гривень на розвиток бізнес-концепту та додатково позмагатися за головне фінансове заохочення проєкту — 400 000 гривень.
*Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерство цифрової трансформації УкраїниОфіс з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні, глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.