Навчання наших фахівців та вдосконаленні технологій роботи

Вівторок, 23 січня 2024 09:38
⚙️ Діяльність і функціонування служби зайнятості в Україні має схожу модель з багатьма європейськими країнами - система обслуговування, клієнтоорієнтований підхід, схожа нормативна база. Проте жодна з цих країн за останні десятиліття не зіштовхнулася з такими викликами, які стоять перед нами сьогодні. Тому ми в постійному русі, процесі навчання наших фахівців та вдосконаленні технологій роботи.
???? Цього тижня Державна служба зайнятості та Міжнародна організація праці в Україні (International Labour Organization Ukraine) продовжують разом працювати в рамках реалізації Проєкту МОП “Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні”. Впродовж 5 днів наші колеги, представники з усіх регіонів, проходитимуть тренінг щодо вдосконалення не лише надання послуг клієнтам, а також як правильно змінити організацію своєї роботи. Додатково вони отримають практичні навички:
????інструменти та побудова стратегії при пошуку роботи;
????налагодження відносин з роботодавцями;
????особливості підтримки шукачів роботи з обмеженими можливостями;
????ефективне консультування учасників програм з підприємництва;
????використання цифрових інструментів та соціальних мереж.
???? Дякую за підтримку та співпрацю старшому технічному раднику Проєкту МОП Dzemal Hodzic, спеціалісту з діяльності служб зайнятості, координатору з профорієнтації МОП Франсуа Дюмора та членам команди МОП за організацію тренінгу.