11 січня в приміщенні КП «Інституту розвитку Кременчука» пройшов круглий стіл на тему: «Впровадження діючих програм зайнятості на ринку праці»

П'ятниця, 12 січня 2024 11:30
????11 січня в приміщенні КП «Інституту розвитку Кременчука» пройшов круглий стіл на тему: «Впровадження діючих програм зайнятості на ринку праці» за участі міського голови Віталія Малецького, директора Полтавського обласного центру зайнятості Катерини Клавдієвої, директора Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості Віктора Калашника та підприємств Кременчуцької громади.
✅На зустрічі було детально представлено усі діючі механізми щодо фінансової підтримки роботодавців при працевлаштуванні працівників та розвитку бізнесу.
????Віталій Малецький наголосив на тому, що спільні дії служби зайнятості, роботодавців, а також самих безробітних можуть покращити стан ринку праці нашої громади.
????Катерина Клавдієва розповіла учасникам круглого столу про всі активні програми, які надає роботодавцям служба зайнятості, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування, створення та збереження робочих місць, розвитку економіки та забезпечення зайнятості населення.
????Віктор Калашник, завершуючи круглий стіл, висловив сподівання, що тісна співпраця центру зайнятості з роботодавцями та владою міста сприятиме прискоренню працевлаштування безробітних, у т.ч. ВПО та людей з інвалідністю, та оперативно вирішить питання укомплектування наявних вакансій у роботодавців.
????За додатковою інформацією звертайтесь до відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою м.Кременчук, проізд Арсенальний, 1, кабінет 207 або за т. (067) 556 48 25.