⯑Вересневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Понеділок, 02 жовтня 2023 15:49
????Вересневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
????Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». В черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.
????У черговому випуску видання читайте:
- про спільні ініціативи Міністерства юстиції України та Офісу Ради Європи у сфері відновного правосуддя за участі неповнолітніх відповідно до стандартів Ради Європи ;
- про пріоритетні напрями освітньої діяльності у 2023/2024 навчальному році;
- про позитивний досвід вирішення справ щодо встановлення фактів , що мають юридичне значення;
- про позасудове врегулювання конфлікту шляхом медіації.
Управління інспекційної діяльності у Полтавській області Північно -Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці інформує про заходи психосоціальної підтримки.
Кращі практики роботи органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ». Про співпрацю Миргородської міської територіальної громади з системою безоплатної правової допомоги читайте у вересневому випуску видання.
У рубриці «Адвокат консультує» до Вашої уваги консультація Олександра Матюха адвоката системи БПД “Як водієві оскаржити штраф за порушення правил дорожнього руху зафіксоване в автоматичному режимі”.
Про дотримання пожежної безпеки заради збереження довкілля читайте інформацію МНС у Полтавській області.
До уваги читачів роз’яснення Пенсійного фонду, щодо подання заяв на страхові виплати онлайн.
Про запровадження в Україні нового виду покарання — пробаційний нагляд інформує Філія Державної установи ”Центр пробації в Полтавській області”.
Про свій життєвий шлях та професійний досвід у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» провідний юрист сектору “Лубенське бюро правової допомоги” Станіслав Третяк.
Успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».
До уваги читачів «Правового вісника» Актуальні роз’яснення зразки документів правового та процесуального характеру.
З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут: https://docs.google.com/.../2PACX.../pub...
Приємного читання!