Круглий стіл присвячений проблемам та вдосконаленню роботи з внутрішніми переселенцями

Понеділок, 25 вересня 2023 08:42
???? На запрошення міжфракційної організації “ВПО в Україні” сьогодні в Полтаві взяла участь у нараді формату “круглого столу”, яка була присвячена проблемам та вдосконаленню роботи з внутрішніми переселенцями.
????Спільно з народними депутатами України, керівництвом Полтавської області, головами територіальних громад обговорили основні проблеми переселенців в регіоні, програми сприяння зайнятості, в тому числі працевлаштування, програми з професійного навчання та сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.
???? Презентувала роботу служби зайнятості з ВПО. Розповіла про зміни в підходах обслуговування наших клієнтів, як шукачів роботи так і роботодавців.
???? На сьогоднішній день центрами зайнятості надано послуги 104 тис. людей з числа ВПО. Більше 3 тис. переселенців вже пройшли професійне навчання, що збільшило їх шанси при працевлаштуванні та покращенні матеріального добробуту.
✅ Отримала зворотній зв’язок, що кожен, хто звертається до служби зайнятості має отримати допомогу в побудові траєкторії своєї кар’єри. Також ми маємо посилити інформаційну кампанію щодо діяльності нашої служби та програм, які ми реалізуємо.
Дякую за запрошення????
Працюємо далі! ????????