Робоча зустріч

Понеділок, 11 вересня 2023 11:45
➡️Сьогодні, 11 вересня 2023 року за ініціативою директора Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості Віктора Калашника відбулась робоча зустріч керівників структурних підрозділів Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості: Глобинське управління, Семенівське управління, Горішньоплавнівський відділ, Козельщинський відділ Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості.
➡️Мета зустрічі - координація та більш активне втілення державних програм, направлених на покращення ринку праці та підтримку бізнесу. Задоволення потреб роботодавця та працевлаштування безробітних.
➡️На зустрічі було надано інформацію про стан ринку праці, попит та пропозицію робочої сили в Кременчуцькому районі, інформацію щодо безробітних які перебувають на обліку в службі зайнятості.
➡️Були обговорені питання щодо поточних та перспективних потреб в кадрах та можливості Кременчуцької філії Полтавської обласного центру зайнятості. Основною проблемою повернення громадян до продуктивної зайнятості є проблема структурної диспропорції між попитом на робочу силу та її пропозицією за професіями, що обмежує можливості працевлаштування громадян і не сприяє задоволенню потреб роботодавця у працівниках.
➡️Тому потрібно активізувати взаємодію та залучення підприємств району до активних державних програм, таких як часткове безробіття, ваучери, компенсації роботодавцям за працевлаштування безробітних, а також організації суспільно корисних та громадських робіт з максимальним залученням внутрішньо переміщених осіб.
➡️Керівники структурних підрозділів обмінялись досвідом роботи.
➡️Засідання робочої зустрічі пройшло у невимушеній та жвавій атмосфері, наприкінці якого Віктор Калашник подякував всім присутнім та висловив надію на подальшу плідну співпрацю.