Як ветеранам отримати грант на розвиток бізнесу?

П'ятниця, 08 вересня 2023 15:00
???? Як ветеранам отримати грант на розвиток бізнесу?
14 вересня для представників бізнесу відбудеться 17-тий інформаційно-діалоговий майданчик “Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення”.
На онлайн-заході учасники дізнаються про Державну грантову програму на розвиток або створення бізнесу для ветеранів та другого з подружжя.
???? Про підсумки та послідовність подачі грантових заявок розповість директорка Державної служби зайнятості Юлія Жовтяк: “Вже 88 учасників бойових дій та їх подружжя отримали позитивне рішення від держави на відкриття або розвиток свого бізнесу. Сьогодні ми докладаємо всіх зусиль, аби підтримати наших захисників та захисниць, їх рідних у бажанні мати власну справу. Більшість із них подаються на грант для розвитку наявного бізнесу, та мають можливість отримати до 1 мільйона гривень. Це чудова ініціатива і така необхідна підтримка як для українців, які боронять нашу державу, так і для економіки країни в цілому. Цим ми щоразу доводимо, що Україна - це країна великих можливостей”.
Юлія Кіріллова — начальниця відділу навчально-аналітичної роботи Українського ветеранського фонду розповість, як подати заявки на конкурсні програми Українського ветеранського фонду.
Про особливості та типові помилки при подачі грантових заявок говоритиме
Юлія Жуланова - директорка департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу АТ “Ощадбанк”.
Під час майданчика представники бізнесу зможуть поставити спікерам питання.
⏱ Захід відбудеться 14 вересня о 16 годині.
Орієнтовна тривалість – 2 години.
???? Для участі пройдіть, будь ласка, реєстрацію - https://forms.office.com/r/3Lwi695gTH
Усі зареєстровані учасники отримають посилання для участі у заході.
Захід відбудеться за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України" та Команди підтримки реформ Міністерство економіки України.