Інтеграція людей з вразливих суспільних груп до бізнес-процесів – це неабиякий виклик для бізнесу

Четвер, 17 серпня 2023 14:25
Інтеграція людей з вразливих суспільних груп до бізнес-процесів – це неабиякий виклик для бізнесу. Бо з одного боку, необхідно використовувати наявний в громаді потенціал та адаптуватися під її запити, а з іншого розуміти, як при цьому поліпшити ефективність, вибудувати комунікацію в команді та прорахувати ризики ????
На сьогодні, з більш ніж 500 вакансій на сайті WORK.ua в Кременчуці, лише на 22 з них готові розглядати людей з інвалідністю, хоча до міста постійно приїздять внутрішньо переміщені особи з інвалідністю, з фронту повертаються ветерани і ветеранки, учасники і учасниці бойових дій, яким необхідно відновлювати повноцінне життя.
Водночас, з початком повномасштабного вторгнення на Полтавщину релокувалися більше 50 бізнесів, з них 10 підприємств переїхали до Кременчуцького району. Перед ними стоять питання пошуку нових працівників, відновлення логістики, досягнення сталого розвитку в новій громаді.
???? Ми запрошуємо підприємців та підприємиць Кременчуцької громади взяти участь в тренінгу «PROсоціальний бізнес», де будемо говорити про механізми розвитку соціально відповідального бізнесу, побудову бізнес-процесів з урахуванням ресурсного потенціалу громади та актуальні джерела фінансової підтримки для започаткування, розвитку і масштабування бізнесу, який поділяє цінності безбар’єрності.
Спікери заходу:
???? Марина Саприкіна - голова ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»
???? Ніна Мацюк - експертка ГО «Безбар'єрність», консультантка з впровадження практик безбар'єрності та інклюзивності
???? Валентин Романенко - Бізнес-наставник, виконавчий директор мережі закладів ORANG+UTAN, Спікер Дія.Бізнес
???? Алла Журавель - заступниця директора Ресурсного центру «ГУРТ», бізнес-тренерка за програмою «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» Міжнародної організації праці.
????Коли: 22 серпня на платформі ZOOM
❗️Участь в програмі безкоштовна. Реєстрація доступна за посиланням: https://bit.ly/44UEvFE