Україна майбутнього - PROсоціальний бізнес - Безкоштовний тренінг для підприємців

Понеділок, 07 серпня 2023 11:36
????Україна майбутнього - PROсоціальний бізнес - Безкоштовний тренінг для підприємців
Малий та мікробізнес – це двигуни української економіки, які здатні найбільш оперативно відповідати на запити населення.
????Одним з головних запитів населення сьогодні є працевлаштування та професійний розвиток, зокрема серед людей з вразливих груп, а саме людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, учасників/ць бойових дій тощо.
Відповідь на цей виклик – це впровадження і розвиток ефективного соціально відповідального бізнесу в громадах.
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної Організації з Міграції запускає тренінгову програму, яка допоможе українському бізнесу отримати відповіді, як:
● визначити соціальну місію та впровадити кращі практики соціально-відповідального бізнесу;
● впровадити принцип безбар'єрності, підтримати та включити людей з інвалідністю, ВПО, учасників і учасниць бойових дій тощо в бізнес-процеси;
● вдосконалити бізнес-процеси з урахуванням принципів соціальної відповідальності;
● залучити додаткові фінансові ресурси для розвитку бізнесу.
????Формат заходів: офлайн та онлайн на платформі Zoom, тривалістю близько 2.5 годин.
????До участі в тренінговій програмі запрошуються представники/ці малого, мікробізнесу, підприємці, а також всі, хто зацікавлений в розвитку бізнесу і підвищенні рівня працевлаштування та безбар’єрності в Чернігівській та Ніжинській громаді.
Обирайте свою громаду та реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/43G2588
✅Програма «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Японії.