Профінформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб

Четвер, 01 грудня 2022 13:42
У понеділок, 28 грудня, в приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбувся профінформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб за участю тренерки організації «ПРОКАЧАЙ СЕБЕ», кризового психолога, коуча, МАС-терапевта Альони Макаренко.
 
У такий складний для України час, в умовах воєнного стану, у місті Кременчуці розпочала свою діяльність Громадська організація «ПРОКАЧАЙ СЕБЕ». Тренерки організації за останній місяць провели для жителів Кременчука та вимушених переселенців більше 20 онлайн та оффлайн заходів з різноманітної тематики – психологія, стресостійкість, розвиток комунікативних навичок, конфліктологія, управління бізнесом.
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні
 
 
У ході заходу Альона Макаренко розповіла присутнім про роботу організації «ПРОКАЧАЙ СЕБЕ», якими послугами можна скористатися, про проведення групової терапевтичної роботи. Продемонструвала формат групової роботи. Безробітні взяли участь в трансформаційних іграх, арттерапевтичній підтримці.
 
Тренерка організації також наголосила, що всі заходи проводять на безкоштовній основі. Тобто, за допомогою можуть звернутися всі бажаючі.
 
Слід зазначити, що організація проводитиме тренінгові заходи для жителів міста Кременчука та внутрішньо-переміщених осіб з натупної тематики:
 
«Стресостійкість як базова навичка сьогодення»
 
«Як зберегти психологічне здоров’я під час війни»
 
«Професійне вигорання. Точки опори та джерела ресурсів»
 
«Ефективне подолання тривоги та стресу в умовах воєнного стану»
 
«Продуктивний конфлікт та успішні переговори».
 
Під час тренінгових занять учасники здобуватимуть корисні навички Soft skills, розвиватимуть свій емоційний інтелект та опановуватимуть техніки боротьби зі стресом та тривожністю.
 
Адреса: вул. Театральна,33.
 
Сайт: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Телефони: +380687697266, +380984743467