Робоча зустріч на ТОВ ПрАТ "Полтавський ГЗК"

Четвер, 01 грудня 2022 13:32
Вчора, 29 листопада, представники Полтавської обласної служби зайнятості з робочою зустріччю відвідали ТОВ ПрАТ "Полтавський ГЗК".
 
На зустрічі були присутні: директорка Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва, директор Кременчуцького МРЦЗ Віктор Калашник, директор Горішньоплавнівської філії Полтавського ОЦЗ Юрій Чернушенко.
 
Фахівці ТОВ ПрАТ "Полтавський ГЗК" - директорка з управління персоналом та побуту Ганна Адом, начальник департаменту єдиного сервісу і кадрового адміністрування Сергій Волковий.
На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
 
 
Мета: визначення перспектив та напрямків подальшої співпраці щодо працевлаштування безробітних та задоволення потреб роботодавця, укомплектування кадрів підприємства на поточний час та на наступний 2023 рік, навчання, профорієнтація, тощо. Обговорили питання щодо послуг, які надає служба зайнятості, у тому числі у період дії воєнного стану в Україні.
 
Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, ПРАТ - підприємство в м. Горішні Плавні, приватне акціонерне товариство, найбільший український експортер залізорудних котунів до Європи.
 
 Полтавський ГЗК має повний технологічний цикл - від видобутку сирої руди до виробництва залізорудних котунів - підготовленої сировини для металургійних заводів.
 
Переробка руди, виробництво концентрату та котунів проводиться на переробному комплексі, що складається з дробильної, збагачувальної фабрик і цеху виробництва котунів.
 
Група компаній Ferrexpo включає в себе: Полтавський ГЗК, Єристівський ГЗК та Біланівський ГЗК.
Група Ferrexpo виробляє та постачає високоякісні окатки для провідних світових сталеливарних заводів із виробництва високотехнологічних продуктів, які покращують якість життя людей.
 
Навчання співробітників є ключовою складовою розвитку персоналу та спрямоване на підвищення якості професійного складу працівників, формування у них високого професіоналізму, майстерності, сучасного економічного мислення. Професійне навчання робітників відбувається переважно на базі навчального центру Полтавського ГЗК. Широко поширена на підприємстві виробнича практика студентів, в тому числі за дуальною системою навчання. Слід зазначити, що на Полтавському ГЗК існує зручний Єдиний корпоративний сервіс.
На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні
 
 
Зокрема, у ході зустрічі бути підняті питання щодо поточних та перспективних потреб в кадрах та можливості Полтавської служби зайнятості у підборі персоналу, професійний склад потрібних працівників та етапи залучення їх до виконання робіт, підвищення кваліфікації робітників шляхом стажування в компанії, рівень заробітної плати та умови праці, можливість працевлаштування вимушено-переміщених осіб, робітників з інших регіонів (умови проживання та доставки до місця проведення робіт) тощо.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні
 
 
Визначили план дій щодо організації та проведення спільних заходів, які є дуже доцільними задля покращення ситуації щодо вирішення питань зайнятості в Полтавській області.
 
По завершенню зустрічі, присутні висловили подяку один одному.