Онлайн захід для суб’єктів пробації

Понеділок, 21 листопада 2022 15:02
Сьогодні, 21 листопада, Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості провів онлайн захід для суб’єктів пробації Автозаводського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області.
На зображенні може бути: 1 особа, екран та у приміщенні
 
 
Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.
 
Під час заходу фахівець центру зайнятості відділу активної підтримки безробітних Ірина Дорошенко розповіла присутнім про основні послуги, які надаються центром зайнятості та як їх отримати онлайн, актуальні вакансії на ринку праці нашого міста та регіону, громадські роботи, переваги легальної зайнятості та джерела з пошуку роботи. Слухачам також порадили, як скласти резюме та підготуватися до співбесіди із роботодавцем.
 На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні
Зокрема, сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості - pracyakremen.com.ua та Фейсбук-сторінку - https://www.facebook.com/KremenMRCZ, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини. А також Телеграм-канал "ВАКАНСІЇ КРЕМЕНЧУК" для допомоги з працевлаштуванням жителів Кременчука та тимчасово переміщених осіб, які приїхали до нашого міста і гул-посилання з актуальними вакансіями, які постійно оновлюються - https://docs.google.com/.../1-xJkc2yi9sKmTvjBmwqR.../edit....
 
На заході також була присутня провідний інспектор Автозаводського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області Наталія Левченко. Учасники мали змогу поставити уточнюючі запитанн та отримати на них вичерпну відповідь.
На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні