Шановні клієнти!

Понеділок, 16 травня 2022 08:36
Шановні клієнти!
 
Якщо на час подання заяви про призначення/поновлення статусу безробітного або виплати допомоги ви маєте статус внутрішньо переміщеної особи, але ще перебуваєте в трудових відносинах, вам необхідно особисто подати до центру зайнятості заяву про їх припинення.
 
 Завантажити форму заяви про припинення трудових відносин можна на сайті Державного центру зайнятості за посиланням - https://www.dcz.gov.ua/storinka/obslugovuvannya-gromadyan-pid-chas-voyennogo-stanu?fbclid=IwAR1drrrhlT3TQl5WWTFnfCn0-66BSpCWi94TRSy5P8LHgfSyXarN-cI9zz0
На зображенні може бути: текст «обслуговування громадян пịд час военного стану ви зареестрований безробтний та перебуваете на територі", яка зазнала arpeciï P ? через "портал д”я", онлайн-анкету або чат-бот ви можете подати заяву про надання чи поновлення статусу безробтного заяву про призначення чи поновлення допомоги по безробттю. y разі бажання припинити статус ви можете подати заяву через портал д”я" або наш инший чат-бот крок очкуйте на дзвнок чи повдомлення вi̇д працвника державной служби зайнятост щодо подальших дй. ми працюватимемо вами дистанцйно. зателефонуйте на гарячу лню державной служби зайнятост або напишить нам. крок2»
Немає опису світлини.

На зображенні може бути: текст «ви виёхали за кордон за можливост зв'яжиться 3 вашим кар'ерним радником та повдомте про перебування за кордоном або намi̇р вихати. щоб вi̇дмовитися вi̇д послуг державной служби зайнятост, скачайте заяву, заповнть або напишить ii, сфотографуйте та надшлить нам. крок 1 ви також можете заповнити форму онлайн через "портал дя або через наш чат-бот посля подання заяви реестраця в служб зайнятост припиняеться автоматично. крок2 псля повернення украйну ви зможете звернутися до служби зайнятост для отримання послуг вi̇дповдно до чинного законодавства.»