Зустріч фахівців Кременчуцького МРЦЗ з внутрішньо-переміщеними особами

П'ятниця, 06 травня 2022 08:46
5 травня спеціалісти Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості провели інформаційну зустріч з внутрішньо переміщеними особами на базі Центр Тимчасового Розміщення Кременчук ("ЦенТР Кременчук") за адресою вул. Маяковського 7.
 
У ході заходу фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх
про електронні сервіси Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості для оперативного пошуку роботи. Зокрема, сайт - Кременчуцький МРЦЗ (pracyakremen.com.ua), Фейсбук-сторінка - https://www.facebook.com/KremenMRCZ, а також Телеграм-канал "ВАКАНСІЇ КРЕМЕНЧУК" https://t.me/work_kremen, який співпрацює спільно з підприємствами та організаціями нашого міста. Даний Телеграм-канал створений безпосередньо для допомоги з працевлаштуванням жителів Кременчука та тимчасово переміщеними особам, які приїхали до нашого міста.
 
Проінформували присутніх про роботу, яку проводить служба зайнятості з внутрішньо переміщеними особами щодо сприяння їхньої зайнятості, ознайомили зі станом ринку праці Кременчуцького регіону, актуальними вакансіями, а також розповіли про переваги легальної зайнятості.
На зображенні може бути: 12 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
 
 
Фахівці центру зайнятості також акцентували увагу на Постанові КМУ від 20.03.2022 р. № 331 про Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
 
Компенсація витрат надається у розмірі 6500 грн щомісяця за кожну працевлаштовану особу, за яку роботодавець сплачує ЄСВ, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.