21 грудня – День створення державної служби зайнятості

Вівторок, 21 грудня 2021 13:51
Колектив Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості на чолі з директором Віктором Калашником щиро вітаєколег з Днем створення державної служби зайнятості, який відзначається 21 грудня.
 
Служба зайнятості вже 31 рік поспіль виконує важливу справу на користь всього суспільства: допомагає українцям, навіть, у складні часи знайти роботу, а роботодавцям – укомплектувати вакансії та зекономити час на пошуках кандидатів.
 
Зокрема, працівники служби зайнятості оперативно реагують на всі процеси, що відбуваються на ринку праці, забезпечують соціальний захист громадян від безробіття, проводять профорієнтаційну роботу, організовують підготовку та перепідготовку фахівців та ведуть клопітливий підбір кандидатів на замовлення роботодавців. Тому із впевненістю можна сказати, що соціальна місія служби зайнятості – одна із найважливіших у суспільстві.
 
В цей по-справжньому святковий день, бажаємо вам, шановні колеги, міцного здоров’я, нових професійних звершень, творчої наснаги, достатку, благополучч і звичайно, ще більше креативних ідей для досягнення професійних успіхів!