Підготовка до міжрегіональної координаційної ради роботодавців та навчально-професійних закладів за участю Кременчуцького МРЦЗ

Вівторок, 14 грудня 2021 15:35

Сьогодні, 14 грудня, в приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбулася підготовка до міжрегіональної координаційної ради між роботодавцями та професійно-навчальними закладами.

У ній взяли участь фахівці центру зайнятості на чолі з директором Віктором Калашником, виконавчий директор громадської організації роботодавців «Кременчуцька міська організація роботодавців» Володимир Коваленко, директор Микола Несен та керівник центру розвитку професійної кар’єри Катерина Корогод Вищого професійного училища №7.

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять та у приміщенні

У ході зустрічі представники обговорили підготовку до міжрегіональної координаційної ради роботодавців та професійно-навчальних закладів, яка відбудеться 16 грудня на базі Вищого професійного училища №7. Окрім 29 ПОУ, 8 навчальних закладів, фахівців Кременчуцького МРЦЗ, участь в засіданні приймуть директор Полтавського ОЦЗ Катерина Клавдієва там директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Віта Ковальська. Надалі проведення Міжрегіональної ради планується один раз у квартал.

На зображенні може бути: 2 людини

Під час Круглого столу також був обговорений порядок денний міжрегіональної координаційної ради, який включає у себе не лише інформаційну частину, а й екскурсію по професійно-навчальному закладу, під час якої гості зможуть на власні очі побачити з якою технікою та в яких умовах працюють учні.

На зображенні може бути: 3 людини, люди сидять та у приміщенні

За підсумками зустрічі учасникам були надані відповідні доручення та рекомендації щодо механізму та плану проведення заходу.