Інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС

П'ятниця, 26 листопада 2021 09:59
Сьогодні, 26 листопада, спеціалісти відділу активної підтримки Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості спільно з представником Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС.
 
Під час заходу представниця правопросвітництв розповіла присутнім про послуги, які надає Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та юридичні консультації, якими можуть скористатися військовослужбовці та ветерани АТО/ООС.
На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
 
 
Зокрема, вони дізналися: куди звертати за призначенням пенсії, що враховується для її обчислення, як зараховується період військової служби до страхового стажу. Окрім цього, військовослужбовці та ветерани АТО/ООС дізналися про право на медичну допомогу, безоплатне забезпечення ліками, отримання пільгового рецепту на ліки, надання путівок за рахунок Міністерства оборони України, додаткову відпустку для проходження санаторно-курортного лікування, оздоровлення дітей, а також порядок складення позову і які документи для цього необхідні.
На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять та у приміщенні
 
 По закінченню семінару присутні мали змогу поставити уточнюючі запитання, на які отримали ґрунтовну відповідь. Бажаючі взяли із собою роздатковий матеріал у якому детально розповідається про послуги центру.
На зображенні може бути: 5 людей та у приміщенні
 
 
Учасники семінару виразили вдячність за такі заходи, зазначивши, що під час них вони дізнаються багато корисної інформації, яка стане їм у нагоді.