Кременчужанам пропонують здійснити мрії дітлахів

Вівторок, 23 листопада 2021 14:40

У Кременчуці з 15 листопада розпочалася благодійна акція «Святий Миколай – дітям». У  рамках цього традиційного благодійного марафону в нашому місті близько двадцяти років поспіль  проводиться збір подарунків кременчуцьким дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах і мають пільгові статуси. Цього року він триватиме до 25 грудня.

Організаторами благодійного марафону є Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб, управління у справах сімей та дітей, управління молоді та спорту, департамент освіти виконкому Кременчуцької міської ради.

Організатори повідомляють, що в рамках Марафону написання листів Святому Миколаю були зібрані мрії дітей, які знаходяться у соціальних закладах міста або родинах, що опинились у складних життєвих обставинах.

Всі малюнки дітей можна побачити тут: https://bit.ly/MaraphonMykolay2021

Біля кожного фото з малюнком розміщена інформація про дитину та опис бажаного ним подарунку від Святого Миколая.

Схема дуже проста: обираєш мрію дитини, залишаєш комент під малюнком про те, що ти виконуєш її - і приносиш подарунок до Центрального Офісу.

Подарунок потрібно передати до 14 грудня в Центральний офіс благодійної акції «Святий Миколай - дітям», що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, буд. 19/3, контактний телефон 3-51-06, 068-018-18-95.

Рівно за місяць - 19 грудня - усі зібрані подарунки будуть передані маленьким адресантам.