Приклад працевлаштування

П'ятниця, 23 липня 2021 11:35

Одним із залогу пошуку підходящої роботи є заповнення кадрових анкет, які зберігаються у центрі зайнятості і постійно аналізуються спеціалістами на предмет підходящих вакансій. Розповімо вам про такий приклад працевлаштування.

До сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернулося ПАТ Кременчуцька виробничо-торговельна фірма «КРЕМТЕКС» з проханням підібрати кандидата на посаду прибиральника. При цьому роботодавець виявив бажання, щоб йому надали список підходящих кандидатів, а він із них обрав найбільш підходящих.

Фахівці сектору проаналізували претендентів серед безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, промоніторили кадрові анкети та резюме, які знаходяться у базі шукачів роботи. Склавши список найбільш підходящих кандидатів на посаду відправили його роботодавцю.

Серед кандидатів була і Оксана, яка раніше перебувала на обліку в центрі зайнятості як безробітна і заповнювала кадрову анкету, у якій вказала бажану посаду, досвід роботи та побажання щодо роботи.

Наступного дня роботодавець зателефонував до спеціалістів сектору рекрутингу, повідомивши, що зі списку кандидатів обрали саме Оксану. При цьому їй була запропонована робота не прибиральника, а настелювача, адже вона мала відповідний досвід роботи.

Роботодавець виразив вдячність спеціалістам центру зайнятості за плідну роботу та швидкий підбір кандидатів.