Інформаційні семінари та майстер-класи для безробітних

Четвер, 03 червня 2021 10:54

Фахівці відділу активної підтримки Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості кожного дня проводять інформаційні семінари та майстер-класи для безробітних.

Загалом, проводяться інформаційні семінари із загальних питань зайнятості, "Ризики нелегальної трудової міграції", майстер-класи "Сучасні джерела пошуку роботи", тренінги «Підготовка резюме» та групові заходи із залученням соціальних партнерів.

Під час них учасники дізнаються про основні послуги служби зайнятості, особливості пошуку роботи та працевлаштування в період карантину, виплати для безробітних та про веб-ресурси служби зайнятості, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій. Присутнім також розповідають про сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості - pracyakremen.com.ua та Фейсбук-сторінку -
https://www.facebook.com/KremenMRCZ, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини.

А от під час онлайн-тренінгу для безробітних на тему «Підготовдають, як правильно підготувати резюме, щоб зацікавити роботодавця та які вимоги висуваються до його створення.

Наприкінці заходів бажаючі мають можливість поставити запитання до спеціаліста на які отримують вичерпну відповідь.