Яскравий приклад

П'ятниця, 30 квітня 2021 11:55
Якщо робота і справді потрібна, то ніщо не стає на заваді. Іноді декому не підходить вакансія через те, що потрібно їхати на протилежний кінець міста, а дехто готовий їздити працювати за його межі кожного дня. Тож сьогодні розповімо саме про такий приклад працевлаштування.
 
Нещодавно до Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернувся фахівець, відповідальний за підбір персоналу, Новознам’янського навчально-виховного комплексу з проханням підібрати спеціаліста на вакансію вихователь. 
 
Фахівець сектору рекрутингу Наталія  відразу приступила до пошуку відповідного кандидата, провівши плідну роботу по його підбору. Зокрема, проаналізувала претендентів серед безробітних, які перебувають на обліку, промоніторила кадрові анкети та резюме, які знаходяться у базі шукачів роботи.
 
Але через те, що їздити потрібно з міста до сільської місцевості, дана вакансія багатьох не влаштовувала і вони відмовлялися. Однак серед кандидатів, яким була запропонована робота ?вихователя, була і Анастасія, яка перебувала на обліку в центрі зайнятості. Вона відразу зацікавилася даною пропозицією, не дивлячись на мінімальну заробітну плату і транспортну доступність. Безробітна зв’язалася з роботодавцем задля проходження співбесіди, по результатам якої була прийнята на роботу.
 
Анастасія виразила вдячність спеціалістам рекрутингу, зазначивши, що вже давно перебувала в пошуку роботи і те, що потрібно їздити кожного дня з міста до с. Нова Знам’янка, для неї не є проблемою.