Інформаційні та консультаційні вебінари на платформі ZOOM

П'ятниця, 30 квітня 2021 11:54
Фахівці відділу активної підтримки Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості кожного дня проводять інформаційні та консультаційні вебінари на платформі ZOOM.
 
Загалом, проводяться інформаційні семінари із загальних питань зайнятості, тренінги «Підготовка резюме» та групові заходи із залученням соціальних партнерів. Під час них учасники дізналися про основні послуги служби зайнятості, особливості пошуку роботи та працевлаштування в період карантину, виплати для безробітних та про веб-ресурси служби зайнятості, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій. Також була донесена інформація про сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості - pracyakremen.com.ua та Фейсбук-сторінку -
https://www.facebook.com/KremenMRCZ
, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини.
 
А от під час онлайн-тренінгу для безробітних на тему «Підготовка резюме» фахівці відділу активної підтримки розповіли, як правильно підготувати резюме, щоб зацікавити роботодавця та які вимоги висуваються до його створення.
 
Наприкінці заходів бажаючі мали можливість поставити запитання до спеціаліста на які отримали вичерпну відповідь.
 
Для уникнення непорозумінь щодо підключення учасників до вебінару на Платформі ZOOM надаємо наступну інструкцію.
 
Як встановити Платформу ZOOM?
 
https://www.youtube.com/watch?v=ocbM_PWYtek (ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ: Як встановити
Платформу ZOOM на КОМП’ЮТЕР?)
(ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ: Як встановити Платформу ZOOM на СМАРТФОН?)
 
Під час реєстрації на Платформі ZOOM - обов’язково введіть своє ПРІЗВИЩЕ та ІНІЦІАЛИ в поле для ІМЕНІ (за замовчуванням там зазвичай зазначається назва пристрою), оскільки це необхідно для Вашої ідентифікації як учасника.
 
Введіть ідентифікатор конференції – 7228259925 та пароль – 1111.
 
Дата та час проведення Вебінару будуть вам повідомлені фахівцем центру зайнятості в телефонному режимі.