У КРЕМЕНЧУЦІ СТАРТУВАЛА XVІ БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

Четвер, 08 квітня 2021 13:08
Наразі у Кременчуці проходить XVІ благодійної акції «Серце до серця», в рамках якої триває збір коштів для порятунку життя і здоров’я маленьких кременчужан. Цього року за зібрані кошти планують придбати медичне обладнання в неонатальне відділення пологового будинку Кременчука.
 
Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.
 
До того ж наразі триває збір лотів для проведення благодійного онлайн-аукціону. Триватиме він до 25 квітня. Ними можуть бути уроки, майстер-класи, сертифікати на враження; вироби ручної роботи; різні незвичайні речі тощо. Більше інформації про хід проведення акції в соціальній мережі ФБ за посиланням:
https://www.facebook.com/groups/sercedoserca.kremenchuk
 
Слід зауважити, що за всю історію проведення благодійного марафону кременчужанами з небайдужими серцями задля порятунку дитячих життів було зібрано понад 1,5 млн гривень.
 
Зокрема, за результатами зібраних коштів у рамках акції «Серце до серця» Кременчук упродовж кількох років є абсолютним всеукраїнським лідером. XV благодійний марафон не став винятком. Незважаючи на складнощі в проведенні благодійних заходів через коронавірусну хворобу, і минулого разу кременчужани посіли І-е місце у всеукраїнському рейтингу, спрямувавши у Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» 506 тис. 939 грн.