Яскравий приклад працевлаштування

П'ятниця, 02 квітня 2021 14:13
Для фахівців служби зайнятості головною метою роботи та показником успіху являється довіра роботодавців, які звертаються до нас щоразу коли в них виникає потреба у пошуках кадрів для укомплектування вакансій, а також працевлаштовані громадяни за сприянням центру зайнятості.
 
Для реалізації мети, фахівці організовують різні заходи: круглі столи, міні-ярмарки вакансій, зустрічі претендентів з роботодавцями тощо.
 
До сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості звернулося підприємство з потребою знайти кандидата на посаду головного бухгалтера. 
 
Керівник підприємства повідомив фахівцям інформацію про вакансію та вимоги до кандидата: необхідний рівень освіти, режим роботи, розмір заробітної плати тощо.
 
Розпочалися пошуки претендентів.
 
Для прискорення процесу та більш ефективного результату, спеціалісти які виконують роль рекрутерів, одразу організували зустріч роботодавця з кандидатами, які найбільше відповідали усім вимогам.
 
Серед великої кількості претендентів безробітна Марія, яка мала недостатній досвід роботи на подібній посаді, але мала належну освіту, а головне бажання вчитися та професійно розвиватися, здалась роботодавцю найбільш перспективною.
Дівчина була прийнята головним бухгалтером на підприємство «Еспрессо-Сервіс».
 
Ось так, завдяки старанній праці наших фахівців, працедавець який довгий час не міг визначитися з кандидатом, врешті знайшов потрібну людину, а безробітна отримала бажану роботу та можливість набратися досвіду.
Шукайте нас на Фейсбук.