У КРЕМЕНЧУЦІ ВІДБУДЕТЬСЯ МІСЬКИЙ КОНКУРС НА КРАЩЕ ЧИТАННЯ ВІРШІВ Т.Г.ШЕВЧЕНКА «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ`ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»

Вівторок, 26 січня 2021 10:29
   З метою залучення учнівської молоді до літературної спадщини    Т.Г. Шевченка, виховання почуття любові до Батьківщини, гордості за свою націю і державу, співпереживання за долю рідного народу, створення умов для розвитку юних талантів та обдарувань у Кременчуці щороку проводиться міський конкурс на краще читання віршів Т.Г.Шевченка  «Живи, Кобзарю, в пам`яті людській».
   Організатори конкурсу: Департамент у справах сімей та дітей Кременчуцької міської ради, комунальний заклад, Будинок дитячої та юнацької творчості» за сприяння Департаменту  освіти.          
   Конкурс  відбудеться  25 лютого 2021 року о 13:00 у приміщенні глядацької зали комунального закладу позашкільної освіти «Кременчуцький міський Будинок дитячої та юнацької творчості» за адресою: вул. Миколи Залудяка, 14.
   До участі у міському конкурсі запрошуються переможці конкурсів на краще читання віршів Т.Г. Шевченка віком від 6 до 17 років включно, які були проведені попередньо у закладах загальної середньої та позашкільної освіти Кременчуцької міської територіальної громади.  Кожен учасник має представити  для виступу один твір тривалістю до 3 хвилин.
   Заявку на участь в конкурсі необхідно направляти до Департаменту у справах сімей та дітей Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області за адресою: м. Кременчук, площа Перемоги, 2, каб. 114, т. 73-12-83, 3-61-67, 098-839-11-61 з 25 січня 2021 року до 19 лютого 2021 року.
 
У заявці необхідно вказати:
- прізвище, ім’я, по-батькові учасника;
- дата народження учасника;
- контактний телефон учасника;
- повна назва навчального закладу;
- контактний телефон навчального закладу;
- назву обраного твору.
 
   Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, до участі не прийматимуться.
   Підсумки конкурсу будуть проводитись серед дітей чотирьох вікових категорій:  діти та підлітки від 6 до 8 років;  діти та підлітки від 9 до 11 років;  діти та підлітки від 12 до 14 років;  діти та підлітки від 15 до 17 років.
 
    У кожній віковій категорії обиратимуться три переможці (І-ІІІ місця).
Учасники, які посіли перше, друге та третє місця, будуть нагороджені грамотами Департаменту у справах сімей та дітей Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, а також заохочувальними подарунками.

Шукайте нас на Фейсбук.