Як змінити постачальника газа

Понеділок, 18 січня 2021 15:17
Відтепер українці можуть змінити існуючого постачальника газу на Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" у відділеннях Ощадбанка.
 
Про це повідомляє прес-служба банка.
 
"Відсьогодні у відділеннях нашого банку ви можете змінити існуючого постачальника газу на Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". Він пропонує одні з найвигідніших цін на блакитне паливо. Наприклад, у січні в межах тарифного плану «Місячний» ціна становить 7,22 грн/куб.м з ПДВ без вартості розподілу (доставки). Пригадайте, скільки сплачуєте за блакитне паливо, і відчуйте різницю. Підходите у відділення Ощаду для написання заяви. І тут маленький лайфхак: для зручності запишіться на візит без черги та в зазначений час підійдіть до менеджера http://bit.ly/35Pqg9a.", - говориться в повідомленні.
 
З собою необхідно взяти наступні документи:
 
 паспорт громадянина України
 
 ідентифікаційний номер (ІПН)
 
 документ про право власності на житло (якщо є співвласник будинку чи квартири, візьміть з собою офіційну згоду співвласника; шаблон можна знайти на сайті gas.ua в розділі «Стати нашим клієнтом»)
 
 EIC-код (16-значний персональний газовий номер споживача)
В Ощадбанку також зазначили, що після подачі заявки підключення до нового газопостачальника відбудеться протягом 5-7 робочих днів. Перевірити статус заявки за ЕІС-кодом можна на сайті gas.ua.
"Також ви отримаєте листа від ГК “Нафтогаз Україна” на вказану електронну пошту про підключення та подальші інструкції (наприклад, як зареєструватись в особистому кабінеті на сайті газопостачальної компанії, оплачувати рахунки тощо). І головне — після підключення ви зможете сплачувати за газ без комісії в додатку Ощад 24/7. І, zvisno, в терміналах та касах відділень Ощадбанку. Дізнатись про ціни ГК “Нафтогаз Україна”, скористатись шаблонами документів та відстежити статус своєї заявки можна на офіційному сайті компанії: https://gas.ua/", - додали у відомстві.
 
Варто зазначити, що змінити поставщика газа українці можуть і за допомогою Приват24, для цього потрібно:
 
 увійти в Приват24 (web) у розділ «Послуги» -> «Мої постачальники».
 
 заповнити заявку на приєднання і підписати її електронним цифровим підписом.
 
Дочекатися інформації про приєднання в «Архіві заявок».