Проєкт EUКраїна знайомить з перевагами євроінтеграції

Понеділок, 11 січня 2021 15:54
Завдяки проєкту українці мають можливість отримати інформацію щодо євроінтеграційних ініціатив і реформ та їх вплив на розвиток нашої країни.
 
Нині в Україні проходить урядова інформаційна кампанія «EUКраїна». Проєкт ініційовано Віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та ЄС «Association4U».
Кампанія EUКраїна розкриває практичний зміст євроінтеграції, розповідає про шість базових цінностей ЄС, переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки тому, що Україна інтегрується до ЄС.
Для державної служби зайнятості зближення з Європейським Союзом виступає ключовим вектором міжнародного співробітництва. Покращення якості послуг для наших клієнтів і співпраця з соціальними партнерами здійснюється з урахуванням кращих європейських стандартів. Так, запуск програми по будівництву доріг європейської якості став одним з результатів євроінтеграції й допоміг працевлаштувати тисячі безробітних.
Більше про кампанію «EUКраїна» за посиланням https://association4u.in.ua/