Інформаційні вебінари за допомогою платформи «Zoom»

Середа, 21 жовтня 2020 15:10

Сьогодні, 21 жовтня, спеціаліст відділу активної підтримки Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості провела інформаційний вебінар для безробітних за допомогою платформи «Zoom».

Під час заходу фахівець розповіла учасникам про основні послуги служби зайнятості у період карантину, зокрема про пошук роботи, працевлаштування, виплату на період безробіття, веб-ресурси, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій.

Також була донесена інформація про сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості - pracyakremen.com.ua та Фейсбук-сторінку - www.facebook.com/KremenMRCZ/, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини.

Наприкінці конжного онлайн-вебінару ведучі надають роз’яснення з питань, які слухачі поставили в чат.

НАГАДУЄМО, ВСІ ІНШІ ЗУСТРІЧІ, ОКРІМ ВЕБІНАРІВ, ПРОХОДЯТЬ У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ.

На платформі ZOOM починаючи з 19 жовтня 2020 року проводяться профінформаційні та профконсультаційні групові заходи з метою запровадження ПОСИЛЕННЯ протиепідемічних ЗАХОДІВ та НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Шановні клієнти!

Для уникнення непорозумінь щодо підключення учасників до вебінару на Платформі  ZOOM надаємо наступну інструкцію:

Як встановити Платформу ZOOM?

https://www.youtube.com/watch?v=ocbM_PWYtek

(ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ: Як встановити Платформу ZOOM на КОМП’ЮТЕР?)

https://www.youtube.com/watch?v=53iDHEfHEFA&feature=share&fbclid=IwAR30kPOBvTPWbkn1C80mssvjRnSCfZsI83OtseiSlKSTXkbk6DaeesAHLRM

(ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ: Як встановити Платформу ZOOM на СМАРТФОН?)

-  Під час реєстрації на Платформі ZOOM - обов’язково введіть своє ПРІЗВИЩЕ та ІНІЦІАЛИ в поле для ІМЕНІ (за замовчуванням там зазвичай зазначається назва пристрою), оскільки це необхідно для Вашої ідентифікації як учасника.


-  Введіть Ідентифікатор конференції – 7228259925.

-  Введіть пароль – 1111.

Дата та час проведення Вебінару будуть вам повідомлені фахівцем центру зайнятості в телефонному режимі.