Проєкт International Labour Organization «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні»

П'ятниця, 11 вересня 2020 10:48

У рамках реалізації Проєкту International Labour Organization «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» з 08 вересня 2020 року стартував черговий етап навчання для фахівців служби зайнятості.

Навчання відбувається в онлайн-форматі на платформі Zoom за трьома модулями. Його мета – удосконалити навички та методи роботи кар’єрних радників і консультантів роботодавця, познайомитися з тенденціями в наданні послуг з урахуванням викликів цього року.

Тренерами та модераторами онлайн-навчання стали Валлі Корбанезе та Джемал Ходжіч.

Фахівці служби вже пройшли модулі з інтенсивного консультування та надання послуг з профорієнтації, зокрема для тих клієнтів служби, що мають додаткові гарантії в працевлаштуванні. Це молодь після закінчення вишу, атовці, громадяни передпенсійного віку, люди з інвалідністю.

Окремо слухачі разом із модераторами відпрацьовували методи надання послуг роботодавцям.

Коронакриза стала серйозним випробуванням для сфери зайнятості в усьому світі. В Україні, як і в інших країнах, збільшилася кількість безробітних. Модератори презентували досвід європейських служб зайнятості - як змінилися підходи в роботі з безробітними та які державні механізми було впроваджено, аби підтримати малий та середній бізнес.

Шукайте нас на Фейсбук.