Спеціалісти Кременчуцького МРЦЗ продовжують знайомитись безробітних Із прівілеями навчання на курсах COURSERA

Середа, 05 серпня 2020 16:58

Щосереди, фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості во время Вебінарів розповідають безробітнім про унікальну можлівість для них пройти безкоштовне навчання на курсах Міжнародної освітньої інтернет-платформи Coursera.

Сьогодні, 5 серпня, до участі у такому вебінарі прієдналіся 20 громадян, Яким фахівець по вопросам зайнятості відділу актівної підтримки безробітніх, Ірина Дорошенко пояснила, что именно представляет собою платформа COURSERA,запросила безробітніх прієднатіся до навчання, розповіла як зареєструватіся, зверни курси та як отріматі сертифікат по завершенню.
Окремо, спеціаліст підкресліла, что на Данії годину 40 безробітніх, що стоять на обліку в Кременчуцьке міськрайонному центрі зайнятості виявило бажання долучітіся до курсів.
Гостем нашого заходу став Віталій Почеп, заступник начальника відділу организации профорієнтації Полтавського обласного центру зайнятості, Який у додаток до слів Ірини Дорошенко, ознайомитись прісутніх Із цікавімі фактами относительно Отримання освіти на COURSERA.
Увага! Зарахування слухачів буде здійснюватіся до 30 вересня 2020 року. Навчання за Вибране курсами має буті завершення до 31 грудня 2020 року.
Навчання на платформі безкоштовне. Альо если слухач хоче отріматі сертифікатза результатами навчання на обраних курсі, то за него ВІН має Заплатити від 40 долларов. Для безробітніх громадян є унікальна можлівість: за умови успішного проходження навчання смороду могут отріматі відповідні сертифікати безкоштовно!


Наразі ж предлагают курси в Наступний галузь: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, Суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.
Бажаємо Успіхів у навчанні!

Шукайте нас на Фейсбук.