Он-лайн сервіси Цетру Зайнятості у Вашому смартфоні! Ми працюємо для Вашої зручності!

П'ятниця, 04 жовтня 2019 09:40

Змінюється світ, а ми разом із ним. Так діджиталізація сервісів стала вже звичною справою та сприймається користувачами як ознака зручності послуг, прояв до них турботи.
Соціологічні дослідження показали, що 5% населення мінімум 6 разів точно користалися адміністративними послугами он-лайн.
Найпопулярніші серед респондентів цифрові сервіси таких державних установ як:

- Міністерство соціальної політики - 47,4%;

- Міністерство юстиції - 30,3%;

- Державної фіскальної служби - 22,6%

Служба зайнятості теж прагне зробити зручнішим користування соціальними послугами для своїх клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

Державна служба зайнятості на своєму сайті https://www.dcz.gov.ua/ також надає громадянам можливість самообслуговування та швидкого пошуку необхідної інформації: вакансії та резюме по всій Україні, подання звітності, реєстрації на прийом до фахівців, профорієнтаційне тестування тощо.

В залежності від потреб клієнта доступні такі корисні дистанційні он-лайн-сервіси, дивимось нижче.

"Електронний кабінет роботодавця" передбачає:

- подання звітності до центру зайнятості в режимі он-лайн;

- перегляд стану укомплектування заявлених вакансій та кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу;

- моніторинг договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру та працевлаштування після професійного навчання;

- самостійний пошук актуальних резюме та інше.

"Електронний кабінет безробітного" дає змогу тим, хто шукає роботу:

- створити власне резюме;

- здійснити підбір роботи;

- ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість;

- дізнатися про можливість професійного навчання;

- отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю;

- переглянути дані про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися до них.

"Електрона черга" дозволяє, не виходячи із дому та не витрачаючи коштів на проїзд, записатися до спеціаліста будь-якого центру зайнятості України. 

Якщо особа успішно пройшла реєстрацію, їй залишиться лише у зазначенні дату та час звернутися до центру зайнятості, маючи при собі необхідні документи.

"Моя професія: консультаційна мережа" он-лайн платформа профорієнтації та розвитку кар'єри, допомагає розв'язувати такі питання:

- вибір або зміна професії;

- побудова свого кар'єрного шляху;

- визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей.

Для зручності наших клієнтів, служба зайнятості розмістилась також й на сторінках соціальної мережі Facebook.


До речі, на сторінці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості у Facebook Ви знайдете багато корисної інформації, щодо працевлаштування, ознайомитися з новинами.
Facebook Jobs - додаток з пошуку роботи. Тут Ви обираєте регіон пошуку, категорію вакансії та знаходите необхідну інформацію про неї. Також, цей додаток дозволяє переглянути профіль роботодавця та надіслати йому свої дані.

Не забули ми й про YouTube. На каналі нашої служби є можливість переглянути Відеорезюме та Відеовакансії. Окрім цього, наші фахівці можуть допомогти Вам створити відеоролик для поширення власної інформації та розмістити його на YouTube- каналі нашої служби.Наприклад, записати відеорезюме для безробітних чи запрошення працювати на підприємство, перелік вакансій для роботодавців.

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості чекає усіх охочих співпрацювати з нами роботодавців та тих, кому потрібно знайти роботу за адресою: м. Кременчук, проїзд Арсенальний 1.