Наполегливість – запорука успіху

П'ятниця, 24 липня 2020 15:12

Ще з початку карантину, введеного через розповсюдження коронавіруса, до фахівців сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості на сторінку у Фейсбук звернувся шукач роботи Валерій.

Чоловік не міг самостійно підібрати роботу через наявність інвалідності і попрохав спеціалістів центру зайнятості йому у цьому допомогти. Фахівці зв’язалися із Валерієм по телефону, заповнили разом з ним кадрову анкету, дізнавшись його побажання, освіту, наявність досвіду роботи тощо. Чоловікові відразу запропонувала кілька вакансій, але вони нажаль йому не підішли.

Протягом тривалого часу тривав підбір вакансій для Валерія, постійно велася переписка у Фейсбук, а при необхідності телефонна розмова. Але як-то кажуть, якщо наполегливо йти до мети, обов’язково все вийде.

У КП ККАТП 1628 з’явилася вільна вакансія вантажника і спеціаліст сектору рекрутингу відразу запропонувала її чоловіку, надавши контактні дані, аби він міг зв’язатися з роботодавцем. Зателефонувавши до організації Валерій домовився про співбесіду, пройшовши яку його взяли на роботу.

Варто зауважити, що чоловік виразив глибоку вдячність спеціалістам відділу рекрутингу, подякувавши, що про нього не забували, постійно пропонуючи вільні вакансії.

«Коли я написав у Фейсбук, навіть не сподівався, що про мене так будуть турбуватися. Я дуже вдячний, що під час карантину, у такий тяжкий для нас час, мені підібрали роботу», – зазначив Валерій.