Як фахівці Кременчуцького МРЦЗ працевлаштовують громадян: успішні приклади

Вівторок, 16 червня 2020 16:56

Фахівці Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості проводять активну роботу з організації працевлаштування населення навіть за умов карантину.

Хоча обмеження потроху знімаються, підприємства відновлюють діяльність після її зупинення, проте питання пошуку роботи сьогодні ускладнено кризою, спричиненою пандемією коронавірусу та діями у боротьбі із нею.
Служба зайнятості не зупиняла своєї діяльності щодо пошуку роботи для тих, хто її потребував, усіма шляхами налагоджуючи зв’язки між роботодавцями та безробітними, тримаючи контроль над ситуацією у межах доступних за таких умов.
Кременчуцька філія ТОВ «Єврокомунсервіс» вкотре звернулася до Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості з питанням укомплектування вакансії слюсара-сантехніка.Враховуючи усі вимоги роботодавця наші фахівці, які виконують функції рекрутерів , підібрали кандидатів.
Пошук претендентів на будь-яку вакансію у службі зайнятості завжди починається із числа безробітних, які стоять на обліку, серед них перебував кандидат на ім’я Сергій, він найбільше відповідав усім критеріям та вимогам роботодавця і після співбесіди був прийнятий на роботу.
Водночас із цим, до наших фахівців звернулось інше підприємство ТОВ «Житлорембудсервіс» з потребою знайти двох працівників на посаду електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування.
Одного кандидата, Ігора, фахівці віднайшли серед зареєстрованих безробітних.
Другий, Віктор, на той час мав роботу, але паралельно підшукував іншу, тож, коли спеціаліст йому зателефонувала із пропозицією даної вакансії, чоловік одразу зацікавився нею.
Обидва кандидата пройшли співбесіду з роботодавцем та були працевлаштовані на підприємство.

Раді за кожного працюючого та бажаємо успіхів у професійній діяльності. 

 Шукайте нас на Фейсбук.