Топ-5 затребуваних soft skills 2020

Вівторок, 16 червня 2020 16:50

Серед вимог до кандидатів усіх галузей домінує важливість soft skills. Ключова риса м’яких навичок 2020 року — це як ми вміємо працювати з іншими людьми. Soft skills або гнучкі, м’які навички — це універсальні соціальні навички — мається на увазі те, «як» людина працює і вирішує завдання. Нижче перераховані 5 найважливіших гнучких навичок, які подвоять ваш професіоналізм:

Креативність. Компанії мають потребу в людях, які готові нестандартно і самобутньо підходити до вирішення завдань.

Переконання. Керівники і рекрутери мають потребу в людях, які готові пояснити «чому і навіщо» та переконати оточуючих, що це спрацює.

Співпраця. Згуртовані і продуктивні команди здатні досягти великих результатів, аніж одинаки — і керівники знають це.

Адаптивність. Єдине, що постійно не тільки в житті, але і в бізнесі — це зміни. Щомиті усвідомлюйте, що завтра або через хвилину все може перевернутися з ніг на голову. Тому незворушність і спокій — невід’ємна властивість професіоналізму в 2020 році.

Емоційний інтелект. Це постійне усвідомлення, розуміння і розважлива оцінка емоцій власних і почуттів оточуючих. Відсутність емоційної стійкості, нездатність перемагати сильні почуття під час відповідальних рішень, призводить до того, що найпростіші завдання провалюються.