В гості до Полтави на "Ярмарок вакансій"

Вівторок, 01 жовтня 2019 14:46

Кожен раз з інноваціями”, під таким лозунгом у Полтаві 30 вересня пройшов масштабний захід “Ярмарок вакансій”, який організувала Полтавська міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості.
Запрошеними гостями, ярмарку стали керівники й нашого Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості. Тож, ділимось враженнями!
Захід був дійсно великий. Учасниками ярмарку стали 43 роботодавців і соціальних партнерів Полтави та району, серед яких:
ДНЗ «ПОЛТАВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ»,
ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»,
ТОВ «ТД «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД»,
ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3»,
ТОВ «ПОЛТАВСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМБІНАТ»,
ПРАТ ПОЛТАВСЬКИЙ ВЕНТИЛЯТОРНИЙ ЗАВОД,
АТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ТУРБОМЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД»,
КП «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО», ПП «ПРЕМ’ЄР СОКС», ТОВ «НОВА ПОШТА»,
ВП «ПОЛТАВСЬКА ДИСТАНЦІЯ КОЛІЇ» (УКРЗАЛІЗНИЦЯ),
ПРАТ «ЕЛЕКТРОМОТОР» ПОЛТАВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ТЕЛЕСВІТ» (ВОЛЯ) та інші.
Як і ведеться на подібних заходах, роботодавці презентували актуальні вакансії, запрошували до себе працювати охочих. А їх було чимало — 2700 осіб! Це мешканці Полтави та мешканці району які шукають роботу і з такою метою приїхали до міста, щоб відвідати ярмарок, про який давно знають, чули і вірять, що саме тут знайдуть своє.
Відвідати “Ярмарок вакансій” були запрошені близько 450 студентів різних навчальних закладів міста.
Для молоді було запропоновано тестування з профорієнтації та вакансії тимчасового характеру для підробітку у вільний час.
Вакансії робітничих професій пропонував ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», що стало зображенням повноти послуг, які надаються службою зайнятості.
Подія вдалася вражаюча! Керівництво Кременчуцького МРЦЗ із задоволенням розповідали про побачене і дякували колегам із Полтавської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості за запрошення відвідати їх “Ярмарок вакансій”.
Як зазначив наш керівник Калашник Віктор Васильович, директор Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, що традиція запрошувати у гості на подібні заходи, колег з інших центрів та служб зайнятості-це гарний обмін досвідом, який служить покращенню нашої роботи.
Отож, Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості, ще раз дякує керівництву Полтавської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості за запрошення!
Ми сподіваємось й надалі підтримувати з колегами із Полтави та районів дружні відносини.