У Кременчуці запрацює новий тролейбусний маршрут

Вівторок, 02 червня 2020 15:47

У Кременчуці до кінця червня запрацює новий тролейбусний маршрут 3А+.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Цей міський транспортний маршрут, вздовж якого немає контактної тролейбусної лінії, стане другим, де перевезення пасажирів здійснюватиметься електротранспортом на акумуляторному ходу. Він пролягатиме по проспекту Полтавському до зупинки громадського транспорту «Кохнівський хлібзавод».

Міський голова Віталій Малецький наголосив на тому, що новий тролейбусний маршрут дозволить розвантажити транспортну напругу на зупинках громадського транспорту вздовж Полтавського проспекту, особливо в пікові години доби. Пуск комунального транспорту на цьому маршруті дозволить жителям мікрорайону та колективам підприємств, які в ньому працюють, користуватися більш дешевими транспортними послугами, ніж вони встановлені у приватних таксі, а пільговим категоріям населення - пільгами, визначеними законодавством.

За дорученням міського голови Віталія Малецького, до кінця поточного місяця дорожні служби мають облаштувати на маршруті тролейбусний розворот і встановити відповідні дорожні знаки. Нагадаємо, у Кременчуці на початку цього року було запущено новий тролейбусний маршрут 1+, який немає контактної лінії та пролягає від Колісного заводу до Петрівки.