Щира подяка всім хто прийняв участь у Ярмароку вакансій!

П'ятниця, 27 вересня 2019 14:54

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості висловлює найщирішу подяку усім хто приймав участь та допомагав нам в організації Ярмарку вакансій, який пройшов учора у приміщенні палацу культури “Нафтохімік”.

Пройшов успішно, на вищому рівні!

На таку велику кількість гостей ми навіть не сподівалися, дуже розчулилися, тож зараз будемо Всіх вітати!

Вітаємо Вас, колеги нашого центру зайнятості та наших колег з обласного центру зайнятості та районних філій, за Вашу сумлінну працю, натхнення та відповідальність. За те, що завжди проявляєте активність. За старанне відношення до усіх нюансів нашої роботи. За Вашу зацікавленість у тому, щоб наш центр зайнятості розвивався і став кращим серед кращих. Ви молодці, колеги! Так тримати!

Особливе “Дякуємо” висловлюємо керівництву ПАТ “Укртатнафта”, за те що відгукнулися на нашу пропозицію провести “Ярмарок вакансій” і не тільки прийняли в ньому участь, але виділили приміщення у палаці “Нафтохімік” для його проведення, чим значно нам допомогли. У день заходу, людей зустріла світла, пишно вбрана зала палацу. Це помічали наші гості, які залишилися задоволені подією.

Хочемо подякувати й усім підприємствам-роботодавцям, за участь у заході, за постійну співпрацю із нашою службою.

Ми з Вами, як то кажуть, дивимось в одному напрямку, допомагаємо людям знайти роботу. Без Вас це було б складно, повірте! А коли бачиш стільки бажаючих працювати завітали на наш захід, розумієш яку користь населенню несе наша сумісна із Вами робота.

Отож, Вітаємо усіх Вас, наші помічники і друзі із вчорашнім заходом і ще раз Всім велике “Дякуємо” за співпрацю!

 

 20190926100825_IMG_0101_1.jpg        20190926091549_IMG_0066_2.jpg