ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ У ЯРМАРКУ ВАКАНСІЙ

П'ятниця, 27 вересня 2019 14:05

26 вересня 2019 року в палаці культури «Нафтохімік» пройшла яскрава кар’єрна подія – Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості був проведений традиційний «Ярмарок вакансій». Його мета доволі проста але надзвичайно важлива і полягає у допомозі людям, які шукають роботу. Адже у наш час дана проблема є надзвичайно вагомою, а центр зайнятості у свою чергу допомагає її вирішити, пропонуючи людям гарячі вакансії на сьогоднішній день. Більш того, осторонь не залишаються і роботодавці, адже на таких ярмарках вони мають змогу відшукати для себе необхідні кадри.

Ярмарок вакансій – захід у центрі зайнятості традиційний, але роботодавці з кожним роком все з більшим бажанням приймають в ньому участь, готуються до заходу. Деякі підприємства творчо підійшли до участі в Ярмарку, розмістивши продукцію, інформаційні матеріали, проспекти, буклети з інформацією про свої підприємства.

В заході, активну участь прийняли і професійно-технічні заклади нашого міста, а саме: Кременчуцький професійний ліцей імені А.С.Макаренка, Регіональний центр професійно-технічної освіти №1 м. Кременчука , Професійно-технічне училище №26 та Вище професійне училище №7 м.Кременчука. Молодь, яка вже скоро закінчить навчання і буде стояти перед вибором першого робочого місця отримала інформацію про робочі місця на підприємствах ,можливість проходження виробничої практики та отримала максимум інформації щодо майбутніх роботодавців. Багато гостей «Ярмарки вакансій» скористалися можливістю і пройшли профдіагностичне тестування для визначення чи підтвердження своїх професійних намірів.

Дана послуга особливо зацікавила молодь, яка поки що не визначилася з вибором професії. Таким чином вони мали змогу оцінити власні здібності та зорієнтуватися у виборі напрямку навчання. А от, студенти, які ще закінчують навчальний заклад – домовитися про проходження виробничої практики і можливо підібрати майбутнє перше місце роботи.