Кременчуцький МРЦЗ працевлаштовує навіть незважаючи на карантин

Четвер, 14 травня 2020 17:07

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості попри незручності, які за собою тягне карантин, продовжує роботу у дистанційному режимі. Щоб й надалі населення міста та району мало змогу отримувати послуги служби зайнятості, наші спеціалісти повністю переналаштували свою роботу на новий режим, вишукуючи кожного дня нові можливості взаємодії із населенням за таких умов.

І хоча живе спілкування з людьми стало неможливим через обмеження на відвідування центру зайнятості, кількість звернень громадян через дистанційні шляхи зв'язку не зменшилися.
Щодня наші співробітники отримують різні запити від людей на електрону пошту, сторінку у Фейсбук, проводять телефоні консультації на гарячій лінії щодо отримання статусу безробітного та працевлаштування в умовах карантину, сприяють працевлаштуванню людей.

Зокрема, коли спеціалісти сектору рекрутингу отримали відгук у Фейсбуці від користувачки Ольги на вакансію сестри-господині до Кременчуцької Правобережної лікарні, відразу розпочали з нею ділову переписку, щоб налагодити контакт, з'ясувати всі нюанси та допомогти у можливому працевлаштуванні.
Із спілкування з Ольгою, виявилось, що жінка з 14.04.2020 року, стоїть на обліку служби зайнятості, має статус безробітної та на даний момент, активно шукає роботу.
Спеціаліст, яка вела зв'язок із громадянкою, поцікавилася яку освіту та стаж роботи має Ольга, ким працювала раніше, надала жінці детальну інформацію про вакансію, розповіла про вимоги які роботодавець ставить до кандидата.
Після спілкування із безробітною, фахівець зв'язалася із Кременчуцькою Правобережною Лікарнею та надала рекомендації щодо кандидатуру Ольги на посаду сестри-господині.
Врешті, завдяки посередництву співробітниці сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, Ольга була працевлаштована на бажану посаду.