Скайп - конференція з роботодавцем!

Вівторок, 24 вересня 2019 16:00

24.09.2019 року в приміщенні Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відбулася Skype-конференція представників підприємства ТОВ «Торговий дім «Кременчукнафтопродуктсервіс» з претендентами на вакантні посади водія автотранспортних засобів категорії Е, які проживають в Полтавському, Глобинському, Лубенському, Миргородському, Козельщинському, Кобеляцькому районах та м.Горішні Плавні.

Мета Skype-конференції – надати вичерпну інформацію для клієнтів служби зайнятості безпосередньо від самих роботодавців.

Станом на сьогодні підприємство має нагальну потребу в укомплектуванні вакансій за професію водій автотранспортних засобів. Вимоги до кандидатів: наявність посвідчення водія категорії Е обов’язкова, наявність свідоцтва про перевезення небезпечних вантажів (свідоцтво ДОПНВ*). Робота за вахтовим методом. Заробітна плата від 15000 грн.

У ході конференції присутні отримали відповіді на всі свої питання з приводу можливості працевлаштування та питання соціального захисту на випадок безробіття, тощо.

Зустріч пройшла у жвавій доброзичливій атмосфері.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до Кременчуцького МРЦЗ за адресою: проїзд Арсенальний, 1, м. Кременчук або телефонуйте за тел.38(067)556-48-25