Кременчуцький МРЦЗ - працевлаштування під час карантину.

Четвер, 07 травня 2020 13:50

Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості попри незручності, які за собою тягне карантин, продовжує роботу у дистанційному режимі. Щоб й надалі населення міста та району мало змогу отримувати послуги служби зайнятості, наші спеціалісти повністю переналаштували свою роботу на новий режим, вишукуючи кожного дня нові можливості взаємодії із населенням за таких умов.

І хоча живе спілкування з людьми стало неможливим через обмеження на відвідування центру зайнятості, кількість звернень громадян через дистанційні шляхи зв'язку не зменшилися.
Щодня наші співробітники отримують різні запити від людей на електрону пошту, сторінку у Фейсбук, проводять телефоні консультації на гарячій лінії щодо отримання статусу безробітного та працевлаштування в умовах карантину, сприяють працевлаштуванню людей.
До спеціалістів сектору рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості зателефонував чоловік на ім'я Євген з питанням щодо пошуку робот для себе.
В ході телефонної розмови фахівець дізналася, що чоловік на цей час працює на підприємстві, але має бажання змінити роботу.
З'ясувавши, яку освіту має Євген, якими вміннями володіє та яку роботу хоче отримати, спеціаліст приступила до пошуку відповідної вакансії.
Серед усіх варіантів, що були запропоновані, Євген зупинився на вакансії вантажника на Кременчуцьке комунальне автотранспортне підприємство №1628.
Співробітниця сектору рекрутингу зв'язалася з підприємством, дізналася всі умови приймання на роботу цього громадянина.
За сприянням нашого фахівця, Євген працевлаштувався вантажником на Кременчуцьке комунальне автотранспортне підприємство №1628 і нині там працює.
Таким чином, завдяки правильно організованій роботі спеціалістів Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості населення, яке бажає знайти роботу та працювати, має таку змогу навіть за складних умов карантину.

Шукайте нас на Фейсбук.