Інформаційні вебінари від спеціалістів Кременчуцького МРЦЗ

Четвер, 07 травня 2020 12:55

У стінах Кременчуцького Міськрайонного центру зайнятості продовжуються інформаційні вебінари на тему: “Основні послуги служби зайнятості в період карантину”.

Фахівці центру зайнятості, а саме спеціалісти відділу активної підтримки безробітних, заступник начальника відділу Наталія Андрусенко та провідний фахівець Ірина Дорошенко, вже трєтій день поспіль за допомогою програми «Zoom» дають відповіді громадянам на найбільш популярні питання, розповідаючи про основні послуги служби зайнятості.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Протягом сьогоднішнього дня, 7 травня, завдяки дистанційній комунікації, слухачі отримують інформацію про:

  • особливості обслуговування в службі зайнятості та рекрутингові послуги в умовах карантину;
  • виплату по безробіттю;
  • регістрацію в службі зайнятості;
  • інформацію щодо того, як приступити до роботи, перебуваючи на обліку у центрі зайнятості;
  • веб-ресурси ДСЗ, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій, а саме – «Освітній портал ДСЗ», «Платформа профорієнтації», «Lingva Skills», профконсультаційна мережа «Моя професія», сучасні джерела пошуку роботи та особливості складання резюме, підготовку до співбесіди з роботодавцем, якщо вона буде проходити у дистанційному режимі тощо.

Світлина від Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості.

Працівники служби зайнятості також розповідають про сайт Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості та Фейсбук-сторінку, на яких можна знайти актуальні вакансії, розмістити власне резюме подивитися зміни до законодавства та почитати цікаві новини.

Наприкінці конжного онлайн-семінару ведучі надають роз’яснення з питань, які слухачі поставили в чаті.

УВАГА! На наступному тижні вебінари будуть проходити щоденно, починаючи з 12 травня, два рази на день: о 11:00 та 14:00 год.

Маєте намір приєднатися? Зробити це досить просто:⤵️
завантажте Zoom на свій девайс (смартфон, планшет, компьютер, ноутбук);
зареєструйтесь на Zoom і в зазначений час приєднатися до групи;
зайдіть у конференцію (вебінар): ідентифікатор заходу 722 825 9925

Пароль вводити не потрібно, достатньо лише ідентифікації.

Участь у вебінарі є добровільною, безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів.

Чекаємо на вас! Обіцяємо, що час проведете з користю та задоволенням. Адже наші фахівці детально ознайомлять вас з послугами служби зайнятості, допоможуть знайти відповіді на актуальні питання стосовно побудови подальшої карьєри тощо.