Кременчуцький МРЦЗ працює у дистанційному режимі. Вебінари для безробітних: зручний зв'язок попри обмеження

Вівторок, 05 травня 2020 13:13

За умов карантину та обмежень, які позбавили громадян змоги за графіком відвідувати центр зайнятості, бути присутніми на семінарах, альтернативним розв'язанням проблеми взаємодії служби зайнятості з населенням, є проведення вебінарів.

Вебінари — це новий та зручний візуальний, дистанційний метод зв'язку із громадянами для надання їм наших послуг.

Від сьогодні, 05.05.2020 року, спеціалісти Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості відділу активної підтримки безробітних, заступник начальника відділу Наталія та провідний фахівець Ірина, розпочали проведення перших інформаційних вебінарів для безробітних з загальних питань зайнятості на тему: «Основні послуги служби зайнятості в період карантину».
Завдяки дистанційній комунікації слухачі отримали інформацію про особливості обслуговування в центрі зайнятості під час карантину, актуальні вакансії в нинішніх умовах, а також ознайомились із веб-ресурсамиКременчуцького міськрайонного центру зайнятості, якими можна скористатися для отримання нових знань та концепцій.
Під час вебінару наші фахівці роз'яснили учасникам такі питання:
За якими критеріями підбирається робота у період карантину?”
Що впливає на розмір виплати по безробіттю?”
Які теми наступних вебінарів у планах на проведення?”

Нагадаємо, що для участі у вебінарі достатньо мати будь-який девайс(смартфон, планшет, ноутбук чи комп'ютер) з доступом до мережі Інтернет, зареєструватися на платформі Zoom, в зазначений у запрошенні час, зайти за посиланням та приєднатися до групи.

Читайте більше нашої інформації, стосовно вебінарів, послуг, новин та інших осбливостей роботи Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості на нашій сторінці у Фейсбук.