Шановні роботодавці Кременчуцького регіону!

Четвер, 30 квітня 2020 14:00

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Право на отримання допомоги по частковому безробіттю мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які:

  • зупинили/скоротили діяльність через карантин,
  •  сплачували ЄВ протягом останніх 6 місяців, що передують даті зупинення/скорочення діяльності, за найманих працівників, з якими не припинені трудові відносини на дату подання звернення до центру зайнятості.

Покрокова інструкція для роботодавців з отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, перейдіть за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu?fbclid=IwAR30tvf5BKsIjJJs7Y2YO1QaTfm6TRZyHrml_JxnC3FrRccfVsw6s7Hqs3Y

УВАГА!!!

Якщо ви вирішили надіслати пакет документів електронною поштою (у форматі скан-копій) – надішліть на email центру зайнятості Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Важливо! У темі листа зазначте найменування ПОУ.

Якщо ви вирішили подати пакет документів(оригінали) через скриньку для кореспонденції розміщену на вході до центру зайнятості, обов’язково зателефонуйте за номерами телефонів:

(0536)758823, (0536)758836, 0675564825